Monday, September 5, 2011

Hati tak tenang!


Assalamualaikum..

Duduk tak kena. Baring gundah. Berdiri salah. Asyik nak pipis ja.. opps!! Semua tak kena! Hati tak tenang.. apa saja yang di buat tak kena.. Grrrr!!... kenapa dengan diriku ini??

Apa sebab aku jadi camni????

Argghhhhh…. Sungguh sukar aku menjawabnya!

Ok ok.. sekarang aku dah ingat! Semester baru sudah nak mula minggu ni. Oleh yang demikian hati kecillku ini berasa amat tidak tenang.. cuti 4 bulan sudah habis. Ya! Sudah habis! Terima lah kenyataan.

Boleh ucapkan bai bai kat t.v di ruang tamu.. bai t.v.. bai ceria.. bai Disney.. gonna miss u all damn much!!

Sekarang dengan rasminya aku bergelar pelajar tahun akhir. Yeah! (sangat happy ok..) tapi tapi tapi.. ada satu masalah besar yang bersarang di hati ni..

Final year projek yang 3 bab tu yang aku angan-angan nak buat awal dari setat cuti tu kan…… belum terbuat-buat lagi.. yeah!!! BELUM TERBUAT lagi! Nice kan. Angan-angan ja lebih nak buat awal segala. Kihkihkih..

Takpa.. takpa.. lama lagi nak hantar (hah.. inilah masalah aku..) ada masa lagi ma..

Maka, oleh itu aku terpaksa mereadykan diri fizikal dan khasnya mental aku untuk berhadapan dengan kesibukkan yang bakal bertandang.. lek la.. (padahal sekarang ni pun dah tak tenang.. huhu..)

So, korang macam mana? Still mood raya lagi ke? Aku terpaksa buang jauh-jauh mood tu dulu. Kang tak pasal-pasal apa pun tak ready nak kembali ke sekolah ni.

Dan yang pastinya tangan kanan korang tengah gatal-gatal sekarang kan? Betol tak? Eleh.. jangan pura-pura tak tau.. duit PT dah nak masuk kan.. jadi…. JOM KITA ENJOY!!!!!!!!! ^________^
SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH U OLLZ!

5 comments :

NOOR FATIN said...

mood raya dah lama habis. hehe best la dah nak habis, cepat2 habis kan study tu, buat yang terbaik k! gudluck!!

IzwanNie Ey-nia said...

maceh dear.. nak raya lg tapi......=(

NOOR FATIN said...

tunggu tahun depan pulak :P

alexa yussida said...

selamat bersekolah kembali..sama la kita :) tapi sem kali ni sgt bersemangat nak mulakan sbb all this year takkan ade exam except the last one masa dah nak grad nnti..hihi:D

IzwanNie Ey-nia said...

@alexa yussida:
waa!!! bestnya awk!! huhu.. jeles...=..=