Saturday, May 28, 2011

Info Menarik: Buah Malaysia Yang Buat Orang Terbelit Usus. Hati-hati!

Assalamualaikum..

hati-hati dengan Jambu!
credit to Google..

bukan Jambu air mahupun jambu batu.. bukan2.. ni jambu lain..

Jambu buat usus terbelit? biar betul... betul la.. korang tengok tak Maharaja Lawak Minggu ni punya? ada tengok kumpulan jambu? saya rasa minggu ni dorang la yang paling best. terkekek-kekek saya ketawa tengok karenah dorang tu. boleh terbelit usus ni silap haribulan. kalau tak caye cetengok video kat bawah ni. last week Sepah di hati. minggu ni bagi Jambu la pula.. ^__^ comey je dorang ni...


8 comments :

saya YANA said...

tak paham Yana tengok jambu ni.. hehehe.. Yana suka sepah..

IzwanNie Eynia said...

sepah pn best.. plg xtahan bila tgk c mamat 2 gediks2.. haha

NOOR FATIN said...

tak tgk lagi. haha.. nanti baru nak cari kat youtube :P

IzwanNie Eynia said...

tengok jgn tak tengok.. hati2 tau.. jgn smpai terbelit usus! XD

zureen said...

haha. JOZAN SEPAH best. jambu? just okay sbb tade mesej pun lawak dorang tu. hihi. btw, mereka mmg lawak laa. :P

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
btw, nice blog~
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

アヌム ちゃん said...

thanks visit my blog..aaa tengok jambu air teringin la pulak..mana nk cari dekat jepun ni..haha

ishiko said...

mbui smpai terbelit usus.. ^^